Supermarktrondleiding

Tijdens deze rondleiding gaat u in een klein groepje (5-8 personen) samen met de diëtiste de supermarkt opnieuw 'verkennen'. De diëtiste zal uitleg geven over o.a. hoe u etiketten kunt lezen en waarop u het beste kan letten als u bewust/gezond met voeding wil omgaan.

Inschrijven groepstraining

Omschrijving training

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen:
- Waar kan ik op letten als ik mijn cholesterol wil verlagen?
- Welke producten kan ik beter wel/niet nemen als ik op mijn suiker wil letten?
- Wat zijn gezonde keuzes met oog op mijn bloeddruk en nieren?

Voelt u zich ook vooral vrij om uw eigen vragen tijdens deze rondleiding te stellen; de rondleiding is zeer interactief van aard en uw eigen inbreng is zeer welkom! Tevens mag u zelf producten meenemen waar u meer over wilt weten.

Doelgroep

Patiënten die ingeschreven zijn bij een huisartsenpraktijk van SGE, PoZoB of DOH en die deelnemen aan het zorgprogramma Diabetes of (Verhoogd risico op) Hart- en Vaatziekten.

Aantal bijeenkomsten

De supermarktrondleiding is 1 bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur.
Voor een aantal supermarktrondleidingen geldt dat de exacte supermarkt waar de rondleiding plaats gaat vinden en de aanvangstijd nog niet bekend zijn. In dat geval staat bij de tijd van de betreffende bijeenkomst "00:00-00:00" vermeld en bij locatie de wijk waarin de supermarktrondleiding plaats gaat vinden. Exacte locaties en tijd worden z.s.m. op de website aangevuld.

Kosten

Voor de supermarktrondleiding geldt geen eigen bijdrage.

Volgende trainingen

Locatie Adres Datums Tijd Beschikbaar