Uit onderzoek blijkt dat van al het zout wat we binnen krijgen maar liefst 70% in onze voedingsproducten zit 'verstopt' en dus 'maar' 30% uit het zoutpotje komt. In het kader van gezond leven adviseert de medische wereld vaak matig zoutgebruik; tijdens de bijeenkomst krijgt u de gelegenheid om uw kennis hierover uit te breiden.
Inschrijven groepstraining
Let op
Let op, deze training is uitsluitend te volgen op uitnodiging. Als u een wachtwoord heeft ontvangen, vul dat dan hieronder in.
Omschrijving training
De zoutworkshop is een groepsbijeenkomst waarbij het thema 'zout' centraal staat.
Vanwege de interactieve aard van de workshop, willen we u ook vragen om zelf wat producten mee te nemen waar u vragen over heeft. Denk hierbij aan een verpakking van broodbeleg dat u veel gebruikt of een maaltijdmix of pastasaus; de keuze is aan u!
Voor deze workshop geldt dat u zelf producten mee mag nemen waar u vragen over heeft.
Doelgroep
Patiënten die ingeschreven zijn bij een huisartsenpraktijk van SGE of DOH en die deelnemen aan het zorgprogramma Diabetes of (Verhoogd risico op) Hart- en Vaatziekten.
Aantal bijeenkomsten
De zoutworkshop is één bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur.
Kosten
Voor de zoutworkshop geldt géén eigen bijdrage.