Gezond voor Hart en Vaten

'Gezond voor Hart en Vaten' is een programma dat is ontwikkeld voor mensen met diabetes type II, hart-en/of vaatproblemen of een verhoogd risico op hart- en vaatproblemen. Tot deze laatste groep behoren bijvoorbeeld mensen met een verhoogde bloeddruk of cholesterolwaarde, mensen met overgewicht, mensen die roken en/of mensen met veel hart- en vaatziekten in hun familie. 

Binnen het programma ‘Gezond voor Hart en Vaten’ is aandacht voor thuismetingen van de bloeddruk, het volgen van online modules én groepsbijeenkomst.

Klik hier voor de informatiefolder

Inschrijven groepstraining

Omschrijving training

De groepsbijeenkomsten van het programma ‘Gezond voor Hart en Vaten’ worden begeleid door een leefstijlcoach en bestaat uit 4 bijeenkomsten met de volgende onderwerpen:

  1. Gezonde voeding
  2. Meer bewegen
  3. Stress en slapen
  4. Een terugkombijeenkomst
De bijeenkomsten worden zowel fysiek op locatie als online aangeboden. Bij online bijeenkomsten werken we via Zoom. U krijgt voorafgaande aan de digitale bijeenkomst een link per e-mail waarmee u aan de bijeenkomsten kunt deelnemen.
 
Een cursus vindt doorgang bij een minimum aantal van 10 deelnemers.

Doelgroep

U kunt uitsluitend deelnemen na verwijzing van uw huisarts of praktijkondersteuner.

Trainer

De training wordt verzorgd door een leefstijlcoach.

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomsten wordt gedekt vanuit de DBC zorg; u hoeft hiervoor zelf geen eigen bijdrage te leveren.

Volgende trainingen

Locatie Adres Datums Tijd Beschikbaar
Huisartsenpraktijk Kloosterstraat, Oirschot Kloosterstraat 120, 5688HT Oirschot 6, 20 okt - 10, 24 nov 15:45 - 17:00 3 van 13
ONLINE Deze groepstraining zal middels digitale bijeenkomsten zijn (link volgt per e-mail) , - 10, 31 okt - 14, 28 nov 18:30 - 19:45 11 van 20