Over DSPDe zorggroepen DOH, SGE, PoZoB werken samen onder de naam DSP. Een zorggroep is een organisatie waar huisartsen zich bij aansluiten om (chronische) zorg in een bepaalde regio te coördineren en uit te voeren. Bij de zorggroepen van DSP zijn zo’n 220 huisartsen aangesloten. DSP ondersteunt de zorgverleners in onze regio bij het geven van programmatische zorg aan aandachtsgroepen waaronder patiënten met een chronische aandoening.

Groepstraining, voor wie?

De trainingen op deze website maken onderdeel uit van het programma psychische zorg van de drie zorggroepen DOH, SGE, PoZoB (DSP). Omdat de training onderdeel is van een zorgprogramma, is deze alleen toegankelijk na verwijzing door een huisarts, praktijkondersteuner GGZ of gecontracteerde GZ-psycholoog van de zorggroep.


Over dsp

De zorggroepen DOH, SGE, PoZoB werken samen onder de naam DSP. Een zorggroep is een organisatie waar huisartsen zich bij aansluiten om (chronische) zorg in een bepaalde regio te coördineren en uit te voeren. Bij de zorggroepen van DSP zijn zo’n 220 huisartsen aangesloten. DSP ondersteunt de zorgverleners in onze regio bij het geven van programmatische zorg aan aandachtsgroepen waaronder patiënten met een chronische aandoening.